פרסום מודעה
תפריט
בלוג החנויות חפש במפה
תפריט
כלי רכב נדל״ן דרושים לעסק בעלי מקצוע לתינוק ולילד חיות מחמד מוצרי סלולר ודיגיטל יד שנייה תיירות ונופש לבית ולגן

יצירת קוקטיילים: ציוד בר מסחרי חיוני להכנה ושירות של משקאות

13 מרץ 2024 226
יצירת קוקטיילים: ציוד בר מסחרי חיוני להכנה ושירות של משקאות

כותרת: הכנת קוקטיילים: ציוד בר מסחרי חיוני להכנת משקאות והגשתם

מבוא: מאחורי כל בר מצויד היטב וקוקטייל בעל מבנה מומחיות עומדת סט של ציוד חיוני שעליו מסתמכים הברמנים כדי לערבב, למדוד ולהגיש משקאות בדיוק ובטעם. משייקרים קלאסיים לקוקטיילים ועד מסננות מיוחדות וכפות בר, ציוד בר מסחרי ממלא תפקיד חיוני במתן חוויה מהנה ובלתי נשכחת ללקוחות. בדיון זה, נסקור לעומק את ציוד הבר הבסיסי המשמש בברים ומסעדות להכנה והגשת משקאות.

  1. שייקרים לקוקטיילים: שייקרים לקוקטיילים הם כלים חיוניים לערבוב ולקירור קוקטיילים על ידי ערבוב מרכיבים עם קרח. הם מגיעים במגוון סגנונות, כולל בוסטון שייקרס (שני חלקים), Boot Shaker (שלושה חלקים), ושייקרים פריזאיים (סגנון צרפתי), כל אחד עם תכונות ייחודיות. שייקים מאפשרים לברמנים ליצור קוקטיילים מעורבים ומאוזנים בצורה מושלמת, ממרטיני קלאסי ועד קוקטיילים אופנתיים ייחודיים.

  2. ג'יגרים: ג'יגרים הם כלי מדידה מדויקים המשמשים ברמנים לחלק מדויק של מרכיבים ולמזוג אותם לקוקטיילים. ז'יגרים זמינים במגוון גדלים וצורות, בדרך כלל מגיעים בגדלים הפיכים, כגון 1 אונקייה ו-2 אונקיות, או 1.5 אונקיות ו-0.75 אונקיות, מה שמאפשר לברמנים לשמור על עקביות של מתכוני קוקטיילים ולשלוט בו. ג'יגרים מספקים יחסים מדויקים של מרכיבים כדי לייצר משקאות מאוזנים וטעימים.

  3. מסננות: זנים הם כלי בר חיוניים המשמשים להסרת קרח, עיסת פירות ומוצקים אחרים מקוקטיילים לפני ההגשה. סוגים נפוצים של מסננות כוללים מסננות של הות'ורן, הנכנסות בתוך שייקרים לקוקטיילים וכוללות סליל קפיצי ללכידת קרח ומוצקים, ומסננות רשת עדינה, המשמשות לסינון כפול של קוקטיילים להסרת חלקיקים עדינים ולהשגת מרקם אחיד. מסננות עוזרות לברמנים לתת למשקאות שלהם מראה מקצועי.

  4. כפות: כפות הן כפות מוארכות בצורת ספירלה המיועדות לערבול ולשכבת מרכיבים בקוקטיילים. הידיות הארוכות והגבעולים המעוותים שלהם מאפשרים לברמנים להגיע בקלות לתחתית כוסות גבוהות וכוסות ערבוב, מה שמבטיח ערבוב יסודי ודילול נכון של המרכיבים. כפיות בר חיוניות ליצירת קוקטיילים מוקפצים להפליא כמו מרטיני, מנהטן ונגרוני.

מסקנה: ציוד בר מסחרי כגון שייקרים, ג'יגרים, מסננות וכפות בר הם כלים חיוניים לברמנים בברים ובמסעדות, המאפשרים להם לערבב, למדוד ולהגיש משקאות בדיוק, עקביות וסגנון . על ידי שליטה בכלי הבר החיוניים הללו, הברמנים יכולים ליצור מגוון מרשים של קוקטיילים, מקלאסיקות נצחיות ועד יצירות חדשניות, ולספק לפטרונים חווית שתייה בלתי נשכחת. דיוק, פונקציונליות ורב-גוניות, ציוד בר מסחרי הוא הבסיס לכל פעולת בר מוצלחת, המבטיח איכות, יעילות ושביעות רצון לקוחות בכל מזיגה.

הערות

אתר זה משתמש בקובצי Cookie על מנת לספק חווית משתמש טובה יותר. על ידי המשך כל שימוש נוסף באתר, אתה מסכים לכך. מידע נוסף זמין ב מדיניות עוגיות

ברור
המכרז הסתיים
דקות
שניות
נבחר
להוסיף ל
המכרז הסתיים
הסתר פרמטרים
כל הפרמטרים
האם אתה בטוח שברצונך למחוק את הדף?

תפריט נגישות

בניגוד

תיקון תוכן